Over ons - De Kanaalstreek

Psychologiepraktijk De Kanaalstreek in Stadskanaal
Ga naar de inhoud

Over ons

Wij zijn twee Gz-psychologen die met veel plezier in onze psychologiepraktijk werken. Wij maken geen deel uit van een grote instelling, bij ons heerst de menselijke maat, wij zijn onze praktijk. Naast de jarenlange ervaring in ons vak is er bij elk van ons ook de nodige levenservaring aanwezig. Wat wij gemeenschappelijk hebben is onze visie op wat het betekent om psycholoog te zijn. Wij willen met onze deskundigheid bijdragen aan het vermogen van onze cliƫnten om hun problemen op te lossen, hun klachten te overwinnen of deze klachten zo goed mogelijk te leren hanteren, zodat het functioneren verbetert. Voor de therapie die wij geven houdt dat in dat we goed bewezen methoden gebruiken en deze zo inzetten in uw behandeling dat we maatwerk leveren (de zo genoemde matched-care) en u in staat stellen om zo snel als mogelijk zelfstandig verder te gaan.Wij nemen u en uw problemen heel serieus en beschouwen u als partner in de behandeling. U bent belangrijk.. en wij werken intensief met u samen om uw behandeling een succes te maken.

Kwaliteitsstatuut
Mw. A.M. Boer (Adri)  https://www.ggzkwaliteitsstatuut.nl/Instelling/StatusView/1588

Mw J.L. de Vries (Jolies)  Goedgekeurd Kwaliteitsstatuut binnenkort hier in te zien

Het document kunt u ook bij ons op de praktijk inzien.

Jolies de Vries

BIG-nr 49059312825
Jolies is Gz-psycholoog. Zij heeft als specifiek aandachtsgebied behandeling van enkelvoudige en complexe trauma's. Zij behandelt verder mensen met depressies, angststoornissen, zelfbeeld- en persoonlijkheidsproblematiek. Specialismen zijn Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en Mindfulness (individuele MBCT). Jolies heeft veel ervaring in de behandeling van de zwaardere psychische problemen binnen de (voormalige) eerstelijnspsychologie en de Riagg.

Adri Boer

BIG-nr 69914030925
Adri heeft als Gz-psycholoog veel ervaring in de behandeling van persoonlijke problematiek als gevolg van perfectionisme en oververantwoordelijk voelen op allerlei terreinen. Tevens met hardnekkige angst- en stemmingsklachten; depressieve klachten en negatief zelfbeeld; traumabehandeling; Burn-out en werkproblemen. Ook bij senioren en ouderen. Adri heeft gewerkt bij een RIAGG afd. Volwassenen, een organisatie-adviesburo (assessment, coaching en advisering van professionals en middenkaderleidinggevenden), een eerstelijnspsychologiepraktijk en als vrijgevestigde.
Terug naar de inhoud